vineri, 28 martie 2014

Fete bune si...baieti rai


(articol scris din perspectiva unei fete cuminti)
Toatee (da, chiar toate) visam la Fat-Frumos, acel barbat bland, care ne va cumpara tot ce vrem, ne va alinta, ne va iubi si vom trai fericite pana la adanci batraneti.
In realitate, toate tanjim dupa genul ,,bad boys''. De ce?
De ce ii preferam pe ei in locul celor seriosi?!
Sa recunoastem, povestea cu Fat-Frumos e draguta, dar nu e palpitanta. Nu reprezinta o provocare...Noua ne plac baietii diferiti, care incalca regulile, care trec pe rosu, care nu poarta uniforma...
Desi stim ca e greu sa-i ajungem la inima (fiind mai usor sa-i ajungem in pat), ne lasam duse de val si incercam sa il cucerim, sa il castigam, de parca oamenii ar fi trofee...Apoi vine alta parte grea: cum sa il pastram? Flacara trebuie mentinuta pentru ca, daca se plictiseste, pleaca la alta.
Baiatul rau te va invata ce inseamna realitatea. Baiatul rau iti ofera experienta, nu relatie. Pasiune, nu iubire. Momentul, nu eternitatea.
Si eu apreciez baiatul cuminte, devreme acasa, care imi vorbeste frumos, imi raspunde mereu. Dar trag cu ochiul si la baiatul care conduce fara centura, nu ma baga in seama sau este sigur ca ma poate cuceri oricand...sunt si eu fata :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu