vineri, 23 august 2013

Was that really necessary?

A-ţi fie frică de dragoste înseamnă a-ţi fi frică de viaţă, iar când îţi este frică de viaţă, eşti pe 3 sferturi mort.
SERIOS?!
Câţi 13 ani are cel care a scris asta???
Ooo...acum ar trebui să sară cei îndrăgostiţi şi să strige că nu am dreptate, că nu ştiu, că nu, că nu, că nu...
Am mai scris asta într-un alt articol. Atunci am judecat aceea persoană. Cum să nu mă lase s-o iubesc?! De ce nu acceptă?! Îi este frică?!
Ei bine, nu e exclus. Cum să nu îţi fie frică dacă atunci când ai pus suflet, când ai lăsat de la tine atâtea ţi s-a răspuns cu...indiferenţă?! Asta dacă ţi se răspunde.
Da, nu am dat niciodată 2 bani pe iubire. Şi când am făcut-o, m-am fript. Ştiu, ştiu, omul este cel mai fericit atuncă când iubeşte, atunci când este îndrăgostit. Ha-ha!

Ce e aşa frumos să nu te poţi concentra la nimic, la ABSOLUT nimic?! Să te uiţi pe pereţi, ceilalţi să vorbească cu tine ca şi cum ar vorbi cu pereţii... Să fii ca un zombi?! E naşpa senzaţia.
Adică...chiar crezi că va sta cu tine ,,forever and ever''?! Surprise! Deja are pe alta, fraiero!
Daaa...tu i-ai dat totul, tu l-ai ascultat mereu, l-ai susţinut mereu, i-ai răspuns mereu la mesaje, fie ele trimise la oră normală, fie trimise la 3 dimineaţa. VAIII!!! Te iubesc!!! Vaaaiii! Si euu!!! Ha-ha!
Asta până se plictiseşte. Sau poate afli că se plictisea el de mai demult. Şi te lasă. Şi tu vei spune că eşti bine când de fapt nu e aşa. Şi vei plânge. Şi îţi vei înnebuni prietenele... ,,Oooo...de ce?! Cu ce am greşit?! Ce nu a mers?! Ce nu s-a legat?''. Şi el prostul va sări pe următoarea..care oferă mai multe decât tine, dar tu ştii că nimeni nu-l va iubi niciodată aşa cum ai făcut tu.
Într-un final, îl vei ierta pentru că de uitat nu-l vei uita. Vei ieşi din nou din casă, vei zâmbi din nou, cu o oarecare triseţe, ce-i drept...Dar te vei da cu ruj roşu, vei bea un Pepsi şi vei râde.
Dar vei mai avea încredere în bărbaţi?! Vei mai avea încredere în alt EL?! Dacă va face şi el aşa? Dacă te va pleca şi el?!
Şi tu vei fi şic, vei fi o altă ea, o ea pe care el nu a vazut-o, nu a apreciat-o...Dacă se va întoarce? Plin de regrete, că nu a ştiu, că nu ştiu ce...Ce îi vei spune?
F**k off?! 
Sau....

Un comentariu:

  1. Iubirea pentru iubire este neconditionata...dar...trebuie sa realizezi ca iubesti iubirea...iubirea nu poate fi descrisa sau motivata...asta nu inseamna iubire...iubirea pentru iubire este asemeni unui fulger...ti-ai ridicat privirea spre iubirea pereche si fulgerul s-a produs...de cele mai multe ori avem impresia ca iubim, dar, ne inselam...si cand realizam ca ne-am inselat este prea tarziu...ranim, provocam dureri de cele mai multe ori cu un "end" tragic...ne lasam prea usor prada unui cupidon inselator...din pacate iubirea pentru iubire s-a pierdut undeva in timp...iubirea porneste din suflet ori sufletele au fost inlantuite de un produs al unei gandiri care a devenit sclavul unei energii negative...trebuie sa reinvatam sa iubim iubirea pentru a cunoaste iubirea suprema care te poate duce pe culmile adevarateui iubiri...

    RăspundețiȘtergere