sâmbătă, 15 iunie 2013

Celălalt trandafir


''Toată viaţa omului se rezumă la căutarea Celeilalte părţi, a jumătăţii, chiar dacă pretinde că aleargă după inţelepciune, după bani sau după putere. Orice ar obţine va fi incomplet dacă nu va reuşi să-şi găsească Cealaltă parte.''

Fiecare om își dorește să-și întâlnească jumătatea(un simbol al eternității)...iar eu am găsit-o...Jumătatea mea ...cea feminină.
O cunoșteam de mult timp...dar nu îndrăzneam să mă apropii de EA...iar când aveam șansa de a-i întinde mâna pentru a mă prezenta...eram spulberată din calea EI...de către niște Umbre.
Cum nimic nu e întâmplător...soarta m-a așezat în banca din spatele Ei...și atunci s-a întors către mine...întâmpinăndu-mă cu un zâmbet extrem de cald.
Într-un final ...avea să mi se dedice în totalitate ...și...credeți-mă...știa despre mine...mai multe decât aș fi știut eu vreodată.

Știa că aveam o iubire comună cu EA...pentru un bărbat de milioane...și că-i dedicasem mulți ani din viața mea...dar s-a meritat ...atâta timp cât au fost magici anii petrecuți cu el.
Și mai știa ceva...că mă refugiam de lumina zilei printre rafturile din biblioteci...și cum în fiecare noapte suportam amintirile trecutului , conturat de parfumul regretului și cel a sacrificiului.
Simplele EI cuvinte (rostite la momentul potrivit) aveau să mă zguduie din temelii.
Universul meu avea nevoie de o geneză.Când i-am deschis porțile grădinii mele cu trandafiri..totul era un haos.Azi știe fiecare colțișor al ei...știe cine mi-a călcat pragul,cine nu  și  cine nu a mai ieșit niciodată de acolo.  
M-a mirat enorm gestul EI...de a se sacrifica pentru mine...de a mă face să mă întorc la ''origine''.
Trăiam într-un timp subiectiv încât nu conștientizam cu trece pe lângă mine cel obiectiv.
Și astăzi îmi redecorează grădina..iar când o privesc...parcă mă văd pe mine ....înainte de a mă sacrifica în numele iubirii.Dumnezeu mi-a arătat de multe ori în viață că mă iubește...și eu nu am știut să-i mulțumesc...dar mi-a arătat că mă iubește și de data asta ...trimțându-mi-o pe EA.
Mi-a trimis-o că să aibă răbdare cu mine...să mă reconstruiască....să-mi pună bazele....să mă îmbrace în calități din alea ''scumpe''...și ca să fiu o adevărată lebădă neagră...mă mai retușează cu defecte.
Mă plimbă pe toate străzile ...până găsește o pizzerie...mă târâie prin toate bibliotecile...mă pune să mă parfumez cu fel și fel de esențe ....mă ademenște cu ciocolată neagră sau cu mentă și cu ceaiuri...și la final:mă pune să-mi țin Universul în mâini pe tocurrrriii!!!!
O Iubesc Pentru Că Mă Face Să Înfloresc În Fiecare Anotimp!




Un comentariu: